Administratiekantoor Bodegraven
Willemstraat 49
2411 CP Bodegraven

info@akbodegraven.nl

Vacature Assistent Accountant in Bodegraven fulltime

Administratiekantoor Bodegraven zoekt fulltime Assistent Accountant voor 40 uur per week

Als administratiekantoor in Bodegraven hebben wij een grote klantenkring in onze eigen regio. In uiteenlopende branches verzorgen wij de financiële administratie voor MKB ondernemers. Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime Assistent Accountant binnen ons team. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig jaarrekeningen samenstelt en fiscale aangiften verzorgt.

Op ons kantoor in Bodegraven werken we in een informele sfeer met een professioneel team. Onze kracht zit hem in de kennis en ervaring van onze financieel medewerkers waar klanten 100% op kunnen vertrouwen. We hebben een no-nonsense aanpak en zijn betrokken bij onze klanten en onze collega’s. Binnen ons werkgebied in de regio Groene Hart / Zuid Holland staan we bekend om onze persoonlijke benadering, betrouwbaar financieel advies en de kwaliteit van ons werk.

Fulltime vacature Assistent Accountant met ervaring

Administratiekantoor Bodegraven blijft gestaag groeien en dat betekent dat we versterking zoeken binnen ons team van financieel medewerkers. Ervaring in het vakgebied staat voorop en daarbij moet zelfstandig werken bij je passen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken. Samen met het team overleg je en je ondersteunt elkaar in drukkere tijden. Op die manier kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn.

Past ons kantoor bij jou en wil je graag in Bodegraven werken? Reageer dan op de vacature Assistent Accountant en wie weet start jij binnenkort in ons team. Als je ons je gegevens mailt, maken wij snel een afspraak met je om kennis te maken op ons kantoor.

Jouw expertise en eigenschappen

  • Afgeronde opleiding Accountancy (MBO/HBO)
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Enthousiast en gedreven in ons vakgebied
  • Zelfstandig willen werken in een betrokken team
  • Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied
  • Goede communicatieve en digitale vaardigheden
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Sociaal en collegiaal
  • Woonachtig in de regio Bodegraven-Reeuwijk

Direct fulltime aan de slag

Voor de invulling van de functie Assistent Accountant hebben wij een fulltime vacature en een parttime vacature uitstaan. Kom je fulltime werken bij Administratiekantoor Bodegraven dan ben je 5 dagen in de week beschikbaar. Wil je minder werken, dan is een parttime invulling uiteraard ook mogelijk. Bij ons kantoor kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, een gezellig team en een moderne werkomgeving in het centrum van Bodegraven.

Solliciteren op de vacature Assistent Accountant

Wil jij graag aansluiten bij het team van Administratiekantoor Bodegraven en beschik jij over de expertise en eigenschappen die wij belangrijk vinden voor deze functie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Je kunt een email sturen met als onderwerp ‘Sollicitatie vacature Assistent Accountant’ naar info@akbodegraven.nl t.a.v. Dennis Lutjes. In je mail kun je aangeven of je fulltime of parttime wilt werken. Voeg daar een actueel CV bij met een korte motivatie zodat wij alvast een goede eerste indruk van je krijgen. We kijken naar je uit!

Administratiekantoor Bodegraven werkt alleen met eigen arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wij zijn niet geïnteresseerd in diensten van uitzendbureaus of externe bemiddeling op het gebied van werving en selectie.

Administratiekantoor Bodegraven