Administratiekantoor Bodegraven
Willemstraat 49
2411 CP Bodegraven

info@akbodegraven.nl

Financiële administratie en boekhouding

Aan Administratiekantoor Bodegraven kunt u uw volledige administratie uitbesteden, zodat u zich kunt richten op uw eigen onderneming. Onze kracht zit hem in een laagdrempelige aanpak, informeel en professioneel tegelijk. Voor vragen over uw boekhouding of financiële administratie kunt u contact met ons opnemen.

Wat wij doen als financieel adviseur

Wij maken het ondernemers in Bodegraven en omgeving makkelijk door administratieve zaken en boekhouding snel en goed te verwerken. Ook kijken we mee naar de ontwikkeling van bedrijven en begeleiden bij het nemen van nieuwe stappen. Gaat u uitbreiden of investeren, wilt u een bedrijfsovername voorbereiden of zijn er andere plannen waar u graag eens met een financieel adviseur over spreekt? Voor bedrijven in het MKB zijn wij een betrouwbaar aanspreekpunt op financieel gebied.

financieel adviseur bodegraven
Administratiekantoor in Bodegraven
Administratiekantoor Bodegraven

Voor wie wij werken

Bedrijven waarvoor wij werken willen over het algemeen geen omkijken hebben naar hun administratie. Boekhouding uitbesteden doen zij met een goed gevoel bij ons administratiekantoor in Bodegraven. Met onze deskundigheid en uitstekende begeleiding bieden wij onze klanten rust en continuïteit. Betrokken en goed bereikbaar zijn we als u uitleg wilt over fiscale aangiften, uw jaarrekening of andere financiële vraagstukken.

Administratiekantoor Bodegraven verleent financiële ondersteuning aan bedrijven in het MKB, de agrarische sector, eenmanszaken, ZZP-ers, startende ondernemers en particulieren.

Deskundige begeleiding

Uw eerste aanspreekpunt is Dennis Lutjes. Als ervaren administrateur zette hij zijn eigen kantoor op in 2013 en inmiddels telt het team 8 medewerkers. Administratiekantoor Bodegraven staat bekend om een laagdrempelige en eerlijke aanpak. Klanten weten dat ze kunnen bouwen en vertrouwen op de deskundigheid van onze administratieve professionals. Van salarisadministratie tot jaarrekeningen, wij bieden ondernemers een totaalpakket voor het uitbesteden van hun administratie.

financiële administratie bodegraven