Administratiekantoor Bodegraven
Willemstraat 49
2411 CP Bodegraven

info@akbodegraven.nl

Vacature Assistent Accountant in Bodegraven parttime

Administratiekantoor Bodegraven zoekt parttime Assistent Accountant voor 16-30 uur per week

Administratiekantoor Bodegraven verzorgt de financiële administratie voor MKB ondernemers in verschillende branches. Op dit moment zoeken we iemand die de vacature Assistent Accountant parttime kan vervullen. We werken met een professioneel team op onze kantoorlocatie in het centrum van Bodegraven. De sfeer is informeel. Klanten kunnen vertrouwen op de ervaring van onze financieel medewerkers. Wat ons administratiekantoor kenmerkt is de no-nonsense aanpak en een grote betrokkenheid, onderling en bij onze klanten. Ons werkgebied ligt in de regio Groene Hart / Zuid Holland, waar we bekend staan om onze kwaliteit, betrouwbaar financieel advies en een persoonlijke benadering.

Parttime vacature Assistent Accountant met ervaring

Wij ervaren een constante groei in ons klantenbestand. Om onze klanten optimaal van dienst te blijven willen wij de vacature Assistent Accountant graag invullen met iemand die ervaring heeft in ons vakgebied. De ervaring die we zoeken zit hem voornamelijk in het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Lijkt het jou leuk om ons team met jouw expertise te versterken? Laten we dan eens kennismaken bij Administratiekantoor Bodegraven.

Jouw expertise en eigenschappen

  • Afgeronde opleiding Accountancy (MBO/HBO)
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Enthousiast en gedreven in ons vakgebied
  • Zelfstandig willen werken in een betrokken team
  • Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied
  • Goede communicatieve en digitale vaardigheden
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Sociaal en collegiaal
  • Woonachtig in de regio Bodegraven-Reeuwijk

Direct parttime aan de slag

Zoals je gewend bent in de accountancybranche vraagt het eerste kwartaal van het nieuwe jaar om extra power. Voor de vacature Assistent Accountant schatten wij vooraf in dat je 2 tot 3 dagen aan de slag kunt. Wil je meer of minder uren werken, dan kunnen we dat uiteraard bespreken. Net als je werktijden, werkdagen en het moment waarop je kunt starten. Wat ons betreft is dat zo snel mogelijk. Kom je bij Administratiekantoor Bodegraven werken dan bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, een gezellig team en een moderne werkomgeving.

Solliciteren op de vacature Assistent Accountant

Wil jij graag aansluiten bij het team van Administratiekantoor Bodegraven en beschik jij over de expertise en eigenschappen die wij belangrijk vinden voor deze functie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Je kunt een email sturen met als onderwerp ‘Sollicitatie vacature Assistent Accountant’ naar info@akbodegraven.nl t.a.v. Dennis Lutjes. Voeg daar een actueel CV bij met een korte motivatie zodat wij alvast een goede eerste indruk van je krijgen. We kijken naar je uit!

Administratiekantoor Bodegraven werkt alleen met eigen arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wij zijn niet geïnteresseerd in diensten van uitzendbureaus of externe bemiddeling op het gebied van werving en selectie.

Administratiekantoor Bodegraven