Administratiekantoor Bodegraven
Willemstraat 49
2411 CP Bodegraven

info@akbodegraven.nl

Werken naast je studie Accountancy

Naast je financiële opleiding kun je parttime werken bij Administratiekantoor Bodegraven

Bij Administratiekantoor Bodegraven kun je parttime werken naast je studie Accountancy. Volg je een opleiding tot assistent accountant of een andere financiële richting? Dan kun je bij ons op kantoor een leuke bijbaan krijgen en werken op momenten dat het jou uitkomt.

Op ons kantoor aan de Willemstraat (op het Willemsplein) in het centrum van Bodegraven werken we met een enthousiast en betrokken team. Onze klanten zijn over het algemeen lokale ondernemers en bedrijven in onze regio waar wij de financiële administratie voor verwerken. Ook geven we fiscaal advies en helpen we particulieren met de aangifte inkomstenbelasting.

Goede begeleiding en een persoonlijke benadering is waar onze klanten altijd op kunnen vertrouwen. Als administratiekantoor staan bekend om onze no-nonsense aanpak en uitstekende service.

Werken naast je opleiding accountancy

Stuur ons gerust een bericht als jij wilt werken naast je opleiding accountancy of een andere financiële richting. Je gaat je bezighouden met administratieve werkzaamheden waarmee je ons team van financieel professionals ondersteunt. Hoeveel dagen per week je wilt werken en op welke tijden kunnen in overleg bepaald worden. Wil je jouw werkzaamheden in de toekomst uitbreiden dan bespreken we dat graag met je.

Jouw expertise en eigenschappen

  • Opleiding accountancy of financiële richting (MBO/HBO)
  • Affiniteit met administratie en boekhouding
  • Goede computervaardigheden
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Sociaal en collegiaal
  • Woonachtig in omgeving Bodegraven

Solliciteren op deze vacature

Wil jij parttime werken bij Administratiekantoor Bodegraven en volg jij een opleiding binnen ons vakgebied? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Je kunt een email sturen met als onderwerp ‘sollicitatie parttime studie’ naar info@akbodegraven.nl t.a.v. Dennis Lutjes. Voeg daar een actueel CV en een korte motivatie bij zodat wij alvast een goede eerste indruk van je krijgen. We kijken naar je uit!

Administratiekantoor Bodegraven werkt alleen met eigen arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wij zijn niet geïnteresseerd in diensten van uitzendbureaus of externe bemiddeling op het gebied van werving en selectie.